Ayşegül Aldinç: "Güzelliğin bir formülü yok"

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın sorularına yanıt veren Ayşegül Aldinç, "Deyim yerindeyse biz, bir gün Ayşegül Aldinç’in de kendini saldığını görecek miyiz?" sorusuna "Yok size göstermemeye çalışırım (Gülüyor).

Ayşegül Aldinç:

Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'ın sorularına yanıt veren Ayşegül Aldinç, "Deyim yerindeyse biz, bir gün Ayşegül Aldinç’in de kendini saldığını görecek miyiz?" sorusuna "Yok size göstermemeye çalışırım (Gülüyor). Bana sorulan en favori soru bu ve ne yapıyor ne ediyorum da böyle kalıyorum… Bir formül yok ama buna karşın yaşam biçimi ve belirli disiplinler var. Yoksa sermeyi kim istemez!

Kendimi bildim bileli yediğime içtiğime, uykuma dikkat etmeye, normal şartlarda doğayla iç içe olmaya gayret ederim. Kişinin görünüşünün moraliyle de çok yakın ilgisi var. Bana iyi gelen ve iyi geldiğim insanlarla görüşürüm. Doğal güzelliği korumaya yönelik önlemler almaktan daha doğal hiçbir şey olamaz. Sermezsen sağlam kalabilirsin. 'Kafama göre takılırım, hiç bunları iplemem' gibi düşünenler de olabilir. Bu ölümlü dünyada bu da bir yaşam biçimi." yanıtı verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER