Ayşegül Tecimer Bodrum'da ortaya çıktı

Eski medya patronu eşi Asil Nadir ile evli olduğu dönemde tarihi eserlere olan düşkünlüğü ve gösterişli yaşamı nedeniyle uzun yıllar magazin basınında kendine yer edinen Ayşegül Tecimer, yıllar önce tarihi eser kaçakçılığı yüzünden kırmızı bültenle aranıyordu.

Ayşegül Tecimer Bodrum'da ortaya çıktı

Eski medya patronu eşi Asil Nadir ile evli olduğu dönemde tarihi eserlere olan düşkünlüğü ve gösterişli yaşamı nedeniyle uzun yıllar magazin basınında kendine yer edinen Ayşegül Tecimer, yıllar önce tarihi eser kaçakçılığı yüzünden kırmızı bültenle aranıyordu. Yurt dışına kaçan ve başta Fas olmak üzere birçok ülkede yaşayan Tecimer, bu sürede Mete Deniz’le evlenmişti.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre davası zaman aşımına uğradıktan sonra geçtiğimiz yıl Türkiye'ye gelen Ayşegül Tecimer, bu yaz da soluğu Bodrum’da aldı. Yakın bir dostunun  Bitez'deki evinde kalan Tecimer, eşi Mete Deniz ile öğlen saatlerinde deniz keyfi için otele geldi.

BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI

Gün boyu güneşlenen ikili, daha sonra serinlemek için denize girdi. Parkinson hastalığından dolayı ilaç tedavisi gören Tecimer'in oldukça kilo aldığı görüldü.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER