Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt: "O kadar kıymetli miyim onun için?"

Akciğer kanseri tedavisi görmesi nedeniyle Youtube programı bırakan ve Ayvalık'ta yaşayan Armağan Çağlayan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda kendisini aramayan iki ismi açıkladı ve çok üzüldüğünü ifade etti. Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şimdi saçma s.

Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt:

Akciğer kanseri tedavisi görmesi nedeniyle Youtube programı bırakan ve Ayvalık'ta yaşayan Armağan Çağlayan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda kendisini aramayan iki ismi açıkladı ve çok üzüldüğünü ifade etti.

Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil.



Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt:


Sitem etmeye hakkım yok zaten. Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek…. En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan ‘kırılıyor’ ..”


Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt:

AYTA SÖZERİ'DEN ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'A YANIT: "BENDEN BU TELEFONU BEKLEDİĞİNE İNANAMADIM"


TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına bu siteme ilişkin konuşan Ayta Sözeri, "Bir arkadaşım yolladı, tweet atmış zannediyorum. Ben böyle şeylere gerçekten nasıl cevap verebileceğimi bilmiyorum. Ömrü boyunca sevdiklerini kaybetmeye alışmış bir insan olarak; sevdiği herhangi bir şeyi kaybetmeyi istemeyen bir insanım ben. Böyle bir şeyin olmadığını düşünmek istiyorum.

Armağan Çağlayan hasta değil diye düşünmek istiyorum. Aradığım zaman ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bilmediğim için de aramadım. Evet... Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı...


Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt:


Bir de gerçekten benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Yani ben bu kadar değerli miymişim Armağan Çağlayan için? Bundan sonra her saat başı arayacağım. Kendimi affettirene kadar. 'Ben seni affettim' diyene kadar arayacağım Armağan'ı..."
ifadelerini kullandı.

 

Ayta Sözeri'den Armağan Çağlayan'a yanıt:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER