Bade İşçil: "Adalardan bir koku gelir bizlere"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Bade İşçil, önceki gün Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Yaz aylarının büyük kısmını Büyükada'da geçiren işçil, ağaçlardan dut toplayarak keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Hayvansev.

Bade İşçil:

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Bade İşçil, önceki gün Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Yaz aylarının büyük kısmını Büyükada'da geçiren işçil, ağaçlardan dut toplayarak keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Hayvansever kişiliği ve çevreye duyarlılığıyla bilinen İşçil, daha sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yol kenarlarında çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

Çöplerin fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, 'Burada bugün grev mi var?' dedim ama insanlar, 'Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan' diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" diyerek, Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.

Bade İşçil'in bu mesajına Ada'da yaşayan birçok vatandaştan da destek geldi.

Ada sakinleri, "Belediye hiç bir hizmet sunmuyor. Geçen seneden beri her yer çöp kokuyor. Güzelim adalarda resmen rezalet yaşanıyor" diyerek isyan ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER