Bade İşçil: "Para benim cebimden çıktı, boşverin!"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Bade İşçil, bir süre önce hakkında çıkan mal varlığı haberlerine isyan etmiş, tepkisi ile günlerce magazin basının en çok konuşulanları arasında yer almıştı. İşçil'in Sarıyer'den 4 milyon TL'ye ev alıp, Nişantaşı'ndan .

Bade İşçil:

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Bade İşçil, bir süre önce hakkında çıkan mal varlığı haberlerine isyan etmiş, tepkisi ile günlerce magazin basının en çok konuşulanları arasında yer almıştı.

İşçil'in Sarıyer'den 4 milyon TL'ye ev alıp, Nişantaşı'ndan taşındığı iddia edildi.

Yeni aldığı evinin fiyatı hakkında rakam vermekten kaçınan Bade İşçil, "Çocuğun okuluna yakın olmak istedik. Çok rahattık burada aslında. Şimdi her işimizi arabayla yapıyoruz ya da toplu taşımayı kullanıyorum. Öyle havuzlu villa falan değil. Boş verin ne yapacaksınız para benden çıktı neticede" şeklinde konuştu.

Oyuncu ayrıca çalıştığı Gaye Sökmen ajanstan ayrıldığını da sözlerine ekleyip, "Zaten bizim anlaşmamız dolmuştu, oradan ayrıldım. Şimdi hem menajer hem iş bakıyorum. Zaten işler beni buluyorsa buluyor zaten. Gönlüme göre bir menajer çıkarsa çalışacağım" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER