'Barış Akarsu Merhaba'nın galasında duygusal anlar yaşandı

Habertürk'ün haberine göre ünlü simaların ve Barış Akarsu hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği galaya, filmin oyuncuları İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, yapımcılar Özgür Tari, Aytaç Ağdağ, y

'Barış Akarsu Merhaba'nın galasında duygusal anlar yaşandı

Habertürk'ün haberine göre ünlü simaların ve Barış Akarsu hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği galaya, filmin oyuncuları İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, yapımcılar Özgür Tari, Aytaç Ağdağ, yönetmen ve senarist Mert Dikmen, senarist Can Akar, filmin müziklerini yapan Eser Taşkıran, Mehmet Can Erdoğan, Barış Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu galada filmin afişinin önünde ve Barış Akarsu’nun maketinin önünde hatıra pozu çektiren hayranları, gösterim öncesi hep birlikte Barış Akarsu şarkılarını söyledi. Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve Nesrin Akarsu, Barış Akarsu hayranlarının yanlarına giderek, onlarla birlikte oğlunun sevilen şarkılarını gözyaşları içerisinde seslendirdi.

Filmde Barış Akarsu'yu başarıyla canlandıran, onun şarkılarını yorumlayan İsmail Ege Şaşmaz gazetecilerin, "Çekimler nasıl geçti?" sorusuna yanıt vererek, "Çok güzel geçti. Nesrin ablam yanımdaydı, Selahattin babam yanımdaydı, yönetmenim Mert Dikmen yanımdaydı. Çok güzel bir set geçirdik. Çok güzel bir yolculuk yaptık. Şimdi bu yolculuğumuzun finalinde sizler de neler başardığımızı göreceksiniz. Umarım beğenirsiniz. Barış Akarsu'yu herkes biliyor, herkes nasıl bir insan olduğunu biliyor. Onun yolculuğunda bilinmeyenleri biz sinemaseverlere göstermek istedik. Gerçekçi olmaya çalıştık. Olduğumuza da inanıyorum. Nesrin Abla'nın ve Selahattin Baba'nın gönlü hoş. Umarım Barış da bizi izliyordur ve o da mutludur bu durumdan..." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER