Batuhan Karacakaya ve Ayşe Aslanpay hakkında flaş iddia! "Manevi bağları..."

"Aşk-ı Memnu" dizisindeki rolüyle adını duyuran ve sonrasında Survivor'a katılan Batuhan Karacakaya'nın bir süredir birlikte olduğun Ayşe Aslanpay, şiddet gördüğünü ileri sürerek şikayetçi olduğunu söylediği paylaşımlarda bulunmuştu. Bu paylaşımların ardından Batuhan K.

Batuhan Karacakaya ve Ayşe Aslanpay hakkında flaş iddia!

"Aşk-ı Memnu" dizisindeki rolüyle adını duyuran ve sonrasında Survivor'a katılan Batuhan Karacakaya'nın bir süredir birlikte olduğun Ayşe Aslanpay, şiddet gördüğünü ileri sürerek şikayetçi olduğunu söylediği paylaşımlarda bulunmuştu.

Bu paylaşımların ardından Batuhan Karacakaya ise olayın tamamen asılsız olduğunu öne sürerek asıl mağdurun kendisi olduğunu söylediği paylaşımlar yaptı.

Eski sevgililer arasında bunlar yaşanırken Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali, "Aslında kopmamalarını gerektiren bir manevi bağ da yaşanmış. Bir şeyler yaşanmış ve sonlanmış. Aralarındaki gerginliğin sebebi bu manevi tutkunun ve manevi bağın da bir anda kopmuş gitmiş olması olabilir. Ne olduğunu söylemeyeceğim şimdi. Genç kızdır. Anlayan da anlasın." ifadelerini kullandı.

Bali'nin sözleri üzerine Pınar Eliçe, "Ben ne olduğunu anladım" derken, Bircan Bali, Batuhan Karacakaya'nın halen Aslanpay'ı sevdiğini düşündüğünü söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER