Bebek Otel'e beş gün mühür vuruldu!

Sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı partiler veren, bununla da kalmayıp kapasitesinin dışına çıkarak koronavirüse davetiye çıkaran Bebek Otel'in kapısına beş gün süreyle mühür vuruldu. Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre zabıtalar tara.

Bebek Otel'e beş gün mühür vuruldu!

Sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı partiler veren, bununla da kalmayıp kapasitesinin dışına çıkarak koronavirüse davetiye çıkaran Bebek Otel'in kapısına beş gün süreyle mühür vuruldu.

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre zabıtalar tarafından mühürlenen Boğaz manzaralı mekanın girişine yaklaşık iki metrelik çiçekler konuldu ve 300 bin TL'den fazla para cezası kesildi.

İşletme sahibi Muzaffer Yıldırım'ın, beş günlük kapama cezası bittikten sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerin hiçe sayıldığı eğlence, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımıştı. Cezai işlem uygulandıktan sonra otelden çıkan bazı müşteriler, lüks mekana yapılan baskını takip eden basın mensuplarına saldırmıştı.

Otelde kanlar da camdan basın mensuplarına meyve atmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER