Behzat Uygur: "Yapımcılar tiyatro yapanı istemiyor"

Behzat Uygur, "Tiyatroda dizide kazandığınız paraları mümkün değil kazanamazsınız.

Behzat Uygur:

Behzat Uygur, "Tiyatroda dizide kazandığınız paraları mümkün değil kazanamazsınız. Artık yapımcılar, zamandan dolayı 'tiyatro yapıyorsan gelme' diyormuş" açıklamasında bulunarak şaşırttı.

Eşi Çiğdem Uygur’la 31 yıldır mutlu bir evliliği olan tiyatrocu, şu nasihatlerde bulundu: “Gerçekten seveceksiniz. Şimdilerde moda, ‘rüya gibi bir evlilik’ diye çıkılan hayat, kabus gibi bir sonla bitiyor. Ben şuna da inanmıyorum; her dakika canım, ciğerim ve kol kola böyle bir hayat yok. Hani sosyal medyadaki gibi insanlar en güzel taraflarını koyuyorlar ya, evlilik öyle değil. Kavga da edersiniz, gürültü de olur. Bir şey bitmeden devam ediyorsa sevgiden, işin sırrı odur diye düşünüyorum.”

Behzat Uygur, Necla Uygur ve babası Nejat Uygur’la hep “sizli-bizli” konuştuklarını söyleyerek ekledi: “Babam da annem de bize hiç ‘Büyüklerinizle sizli-bizli konuşacaksınız’ demedi. Onlar nasıl davranıyorsa biz de öyle davranmaya çalıştık. Babam büyükleriyle ve meslektaşlarıyla hep ‘siz’li konuşurdu. Bu bir samimiyet eksikliği değil. Saygı göstergesi de olmayabilir. Ama bence zarif duruyor. O kadar alışmışız ki babamla ‘siz’li konuşmaya, hasta yatağında bile öyle konuşuyorduk.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER