Benan Mahmutyazıcıoğlu: "Bilişim suçlarına vereceğiz demekle olmuyor"

Meşhur sunucu Ece Erken meydana çıkan söylentilerden sonra sosyal ağ hesabından şu açıklamada bulunarak "Abuk Subuk sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı olasılıkla...) abuk subuk sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim sto.

Benan Mahmutyazıcıoğlu:

Meşhur sunucu Ece Erken meydana çıkan söylentilerden sonra sosyal ağ hesabından şu açıklamada bulunarak "Abuk Subuk sapan artık komik bir şekilde (gerçeklerin ortaya çıkacağının bilineceğinden dolayı olasılıkla...) abuk subuk sapan sahte hesaplar açıp koyduğum, sildiğim storyleri (hikayeleri) alıp, paylaşan, alakam olmayacak şahıslara özel mesaj atan ve sahte hesap açıp benim olduğumu bahis eden cümbür cemaat hakkında zorunlu suç duyurusu bugün avukatımız Mete Menekşe göre şahsen yapılacaktır. 

Gereken yorumlama bizzat olayın tarafı tarafından yapıldıktan sonradan bu kadar minik hesapların yapılması daha da üzücüdür.

Hesabı kapatan kişi ve yazışmaları hakkında da kişisel olarak bilişim suçlarına ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı baştan maddeler halinde sıralamak isteriz. Hesabı kapatmanız çağırmak bulunamayacaksınız seslenmek değildir. Yasal haklarımı ardına kadar kullanacağımı bir defa daha ayrıntıları ile belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu ise son gelişmelerin üzerine sosyal medya hesabından şu ifadelerde bulunduğu bir paylaşım yaptı: "Bilişim suçlarına vericez demekle olmuyor. 'Uzman bir avukat' ile davayı başlamak gerekiyor. Savcı talep ediyor hesapların ve telefonun incelenmesini. Bakın ben zaten şimdiden davamı açmıştım. Bu burda dursun sonuçlardan zaten haberiniz olur. Öteki mesele ise aile mevzusu ve benim bileceğim iş kimseye laf düşmez. Herkese teşekkür ederim"



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER