Bengü hastane çıkışı objektiflere yansıdı

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre ikinci kez annelik sevincini yaşayan Bengü eşi Selim Selimoğlu ile birlikte geçtiğimiz gün hastane çıkışında görüntülendi.

Bengü hastane çıkışı objektiflere yansıdı

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre ikinci kez annelik sevincini yaşayan Bengü eşi Selim Selimoğlu ile birlikte geçtiğimiz gün hastane çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden 42 yaşındaki şarkıcı, "Şükürler olsun sağlıklı ve çok kolay bir doğum oldu." ifadelerini kullandı.

Bengü, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

"Zeynep kardeşini öptü kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne babayı paylaşırken yapabilir. Bundan sonrası biz de artık, biz ikisine de aynı sevgiyi hatta Zeynep'e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz."


"KLİBİMİ ÇEKİP SAHNELERE GERİ DÖNECEĞİM"

Pandemi ve hamilelik süreci nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan Bengü, konuyla ilgili "Pandemiden normalleşmeye geçiş yaptık ama benim hamileliğim yüzünden ben sahnelere dönemedim. En yakın zamanda klibimi çekip döneceğim. Bu süreçte üretmeye devam ettim." ifadelerini kullandı.

Selim Selimoğlu ise, "Babalık konusunda Zeynep beni tecrübelendirdi. Zeynep'in de büyüdüğünü fark ettik. Daha minik bir şeydi elimize gelince, Zeynep abla olmuş." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER