Bengü: "Sahalara veda etmeyi düşünüyorum"

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre ailesiyle tatile çıkacağını söyleyen Bengü, corona virüs aşısı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Hamilelikte üç aydan sonra aşı yapılması öneriliyor.

Bengü:

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre ailesiyle tatile çıkacağını söyleyen Bengü, corona virüs aşısı olduğunun hatırlatılması üzerine, "Hamilelikte üç aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben beş aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah karnımdaki bebeğim de antikorlu doğacak. Ben, ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, aşı yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde Corona virüse yakalanmayı daha riskli buluyorum" şeklinde konuştu.

Pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan Bengü, Temmuz ayında iki düğünde sahne alacağını açıkladı: "Temmuz ayında iki düğünde sahneye çıkacağım. Ağustos ayında da konserler başlıyor... Herhalde Ekim ayına kadar çalışacağım. Çünkü hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum. İlk hamileliğimde de doğuma kadar çalışmıştım."

Bengü, ikinci bebeklerine eşinin ismi Selim'i koyacaklarını söyledi. Bengü, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna, "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok, yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim" yanıtını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER