Bensu Soral: "Gerçekten çok üzüldüm"

Etkinlik sonrası kameralar karşısına geçen Bensu Soral, marka ve hayatı ile ilgi açıklamalarda bulundu. Soral, marka işbirlikleri ile ilgili, "Bu markanın ilk Türk kadın yüzü olduğum için çok mutluyum ve çok gururluyum.

Bensu Soral:

Etkinlik sonrası kameralar karşısına geçen Bensu Soral, marka ve hayatı ile ilgi açıklamalarda bulundu. Soral, marka işbirlikleri ile ilgili, "Bu markanın ilk Türk kadın yüzü olduğum için çok mutluyum ve çok gururluyum. Reklam çekimleri bitti ve çok keyif aldık çekimlerde" şeklinde konuştu. Son olarak Türk İran ortak yapımı "Mest-i Aşk" filminde rol alan Bensu Soral, filmin son durumunu soran gazetecilere bilgi verdi.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Soral, "Çekimlerimiz bitti. Biz de tarih bekliyoruz, henüz netleşmedi. Belli olduğunda hepimiz öğreneceğiz ne zaman çıkacağını" açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda dizi setlerini de çok özlediğini söyleyen Bensu Soral, şunları söyledi: "Gerçekten çok özledim setleri. Tekliflere bakıyoruz, içimize sinen bir iş olduğunda koşa koşa başlamak istiyorum. Çok özledim çünkü ama şu an netleşen bir şey yok. İnternet dizisi beni daha çok heyecanlandırır. İyi bir senaryo, yönetmen ve yapım şirketi benim için çok önemli. Kısacası benim içime sinmesi gerekiyor."

Aslı Bekiroğlu'nun maruz kaldığı siber saldırı hakkında konuşan oyuncu, "Sosyal medyada böyle durumlarla maalesef sıkça karşılaşır olduk. Konuya çok hakim değilim ama duydum ve gerçekten çok üzüldüm" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER