Benzer maskeyi bir kaç defa kullanan Esra Akkaya'ya şok!

Esra Akkaya, tüm dünyayı etkisi altına bölge corona virüs salgınından korunmak namına oğlu Can Alex ve annesiyle birlikte kendisini evinde izole ediyor. Instagram hesabını faal şekilde kullanan oyuncu, zaman zaman takipçileriyle dertleşiyor.

Benzer maskeyi bir kaç defa kullanan Esra Akkaya'ya şok!

Esra Akkaya, tüm dünyayı etkisi altına bölge corona virüs salgınından korunmak namına oğlu Can Alex ve annesiyle birlikte kendisini evinde izole ediyor.

Instagram hesabını faal şekilde kullanan oyuncu, zaman zaman takipçileriyle dertleşiyor. Tek kullanımlık maskeyi aniden pozitif kullandığını itiraf eden Akkaya, bunun sonucunda gözyaşı yolu iltihabı olduğunu açıkladı.

"AYNI MASKEYİ HER ZAMAN KULLANDIM"

Takipçilerini benzer hataya düşmemeleri konusunda uyaran Esra Akkaya, şöyle konuştu: "Bir süredir yoktum, göz yaşı yolu iltihabı oldum. Fazla garip bir şey, maske hastalığıymış. 'Aman' diyeyim, uyarı edin. Ben benzer maskeyi defalarca kullandım, itiraf ediyorum. Siz yapmayın, çünkü çok önemli riskleri var. Yani burundan o göz yaşı yoluna doğru bir sürü bakteri gidebiliyor. Hiç akla gelmeyecek bir şey. Hala daha bütün iyileşemedim ama artık enfeksiyonu geçti, gözümün şişi indi. Yani demem o ama; titiz olun."

"CİDDİ RİSKLERİ DE VAR"

"Ben maske takmam gereken bir yere, alışverişe bile gitmemeye çalışıyorum. Fazla az gidiyorum. Aslında denize girmek şayet mükemmel gelecek bir şey bu aşamada, ama galiba plajda da maske takılıyormuş o yüzden hiç denemedim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER