Berdan Mardini eşinden boşandı

Geçtiğimiz günlerde eşiyle tüm fotoğraflarını sosyal medyadan kaldıran Berdan Mardini'nin boşandığı dedikoduları konuşulmaya başlanmıştı. İddialar sonrasında Berdan Mardini'nin avukatından açıklama geldi. Basında çıkan ayrılık haberlerini doğrulayan Mardini, avukatı ar.

Berdan Mardini eşinden boşandı

Geçtiğimiz günlerde eşiyle tüm fotoğraflarını sosyal medyadan kaldıran Berdan Mardini'nin boşandığı dedikoduları konuşulmaya başlanmıştı.

İddialar sonrasında Berdan Mardini'nin avukatından açıklama geldi.

Basında çıkan ayrılık haberlerini doğrulayan Mardini, avukatı aracılığıyla yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Basın açıklaması
Ülkemizin değerli sanatçılarından müvekkilimiz Berdan Mardini'nin boşanma süreci ile ilgili bir kısım ulusal basın ve haber ajanslarında yapılan haberlere ilişkin kamuoyuna açıklama yapma zarureti hasıl olmuştur.
Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır.
Taraflar boşanmanın mali ve sair sonuçları ile velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla 29.03.2021 tarihinde evliliklerini sonlandırmışlardır.
Bu süreçte müvekkilimiz hakkında sosyal medya ve basın organlarında hakaret ve iftirada bulunan kişilerle ilgili yasal haklarımızı kullanacağımızı önemli bildiririz.
Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur.
Berdan Mardini
Vekili
Av. Nezir Burak Beliktay"

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER