Beren Saat'in paylaşımı Kenan Doğulu'yu üzdü mü?

Geçtiğimiz sene evliliklerinde ciddi sorunlar yaşamış ve uzun zaman boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin aşkları dolu dizgin devam ediyor. sosyal medya hesabından 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu ile baş başa göründükleri bir fotoğraf paylaşan hoş oyuncu,.

Beren Saat'in paylaşımı Kenan Doğulu'yu üzdü mü?

Geçtiğimiz sene evliliklerinde ciddi sorunlar yaşamış ve uzun zaman boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin aşkları dolu dizgin devam ediyor.

sosyal medya hesabından 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu ile baş başa göründükleri bir fotoğraf paylaşan hoş oyuncu, eşinin doğum gününü kutlayarak tartışılan satırlara imzasını atmıştı.

BEĞENMEDİ

Habertürk'ün haberine göre meşhur müzisyenin, Beren Saat'in paylaştığı doğum günü karesini beğenmeyip yorum yapmaması bir takım takipçilerin dikkatini çekti.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz şubat ayında eşinin doğum gününü, “Fazla seviyorum seni sevmeyi, sevgilim. İyi fakat varsın, iyi ama doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Olağanüstü bir yaşın daha olsun, hoş yüzün daima gülsün” diyerek kutlamıştı.

Pandemi döneminde Beren Saat'in kayınvalidesi Serpil Doğulu ile de buzları erittiği söylenmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER