Beren Saat'in paylaşımı Kenan Doğulu'yu üzdü mü?

Geçtiğimiz yıl evliliklerinde ciddi sorunlar yaşamış ve uzun vakit boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin aşkları dolu dizgin devam ediyor. sosyal medya hesabından 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu ile baş başa göründükleri bir resim paylaşan güzel oyuncu, e.

Beren Saat'in paylaşımı Kenan Doğulu'yu üzdü mü?

Geçtiğimiz yıl evliliklerinde ciddi sorunlar yaşamış ve uzun vakit boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu-Beren Saat çiftinin aşkları dolu dizgin devam ediyor.

sosyal medya hesabından 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu ile baş başa göründükleri bir resim paylaşan güzel oyuncu, eşinin doğum gününü kutlayarak tartışılan satırlara imzasını atmıştı.

BEĞENMEDİ

Habertürk'ün haberine tarafından ünlü müzisyenin, Beren Saat'in paylaştığı doğum günü karesini beğenmeyip açıklama yapmaması bir takım takipçilerin dikkatini çekti.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz şubat ayında eşinin doğum gününü, “Fazla seviyorum seni sevmeyi, sevgilim. İyi ama varsın, iyi fakat doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün daima gülsün” diyerek kutlamıştı.

Pandemi döneminde Beren Saat'in kayınvalidesi Serpil Doğulu ile de buzları erittiği söylenmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER