Beren Saat ve Kenan Doğulu Gece Hayatına Geri Döndü

Çalkantılı evlilikleri ile gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu uzun süre sonra İstanbul gecelerinde birlikte görüntülendi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Gece Hayatına Geri Döndü

Çalkantılı evlilikleri ile  gündeme gelen Beren Saat ve Kenan Doğulu uzun süre sonra İstanbul gecelerinde birlikte görüntülendi. 


Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun çalkantılı evliliklerinde sular duruluyor. Ünlü çift geçtiğimiz gece Kuruçeşmede magazincilerin objektiflerine yakalandı. 


Milliyet Gazetesi'nden Hüseyin Altun'un haberine geçtiğimiz akşam İstanbul gecelerinde görüntülenen çift,  2014 yılında Los Angeles'ta dünya evine girmişt. Boşanacakları yönündeki haberlerle gündeme gelen ancak sonrasında evliliklerini kurtarmayı tercih eden Doğulu ve Beren Saat çifti, geçen akşam Kuruçeşme'de Saba Tümer'in doğum günü partisine katıldı.


"Her şey çok güzel"


Katıldıkları doğum gününden ayrılırken objektifilere takılan çift, basın mensuplarıyla sohbet etti. İkili adına soruları yanıtlayan Doğulu, "Her şey çok güzel gidiyor. Saba'cığımın doğum gününe katıldık. Çok güzel bir geceydi" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER