Berk Atan - Selin Yağcıoğlu aşkı 3 ay sürdü

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı. Çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti. İtirafın ardından Berk Ata.

Berk Atan - Selin Yağcıoğlu aşkı 3 ay sürdü

2012'de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu hakkındaki aşk söylentileri doğru çıkmıştı.

Çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla birlikteliklerini ilan etmişti.

İtirafın ardından Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ilk kez Çeşme'de tatil yaparken görüntülenmişti.

Yaz sezonunu Çeşme'de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi ettiği öne sürülmüş, 'Evet' yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına taktığı iddia edilmişti.

Ancak ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. 'Gönül Dağı' dizisinde rol alan Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını noktaladıklarını duyurdu.

Bir çocuk annesi Selin Yağcıoğlu, "Berk Atan ile ilişkimizi karşılıklı konuşarak bitirmiş bulunuyoruz. Kendisine hayatta sağlık ve mutluluk dilerim" ifadelerini kullanırken; Berk Atan ise, "Selin ile ilişkimizi konuşarak sonlandırdık" mesajını yayınladı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER