Berrak Tüzünataç'a Ece Yörenç şoku!

Bugünlerde Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşayan Berrak Tüzünataç, yaz aylarında da senarist Ece Yörenç'in oyuncu oğlu Ali Yörenç ile aşk yaşamıştı. Tüzünataç, bu ilişki sayesinde de anne Yörenç ile ilişkilerini iyice ilerletti. "Aşk-ı Memnu"dan "Medcezir"e "Cesur v.

Berrak Tüzünataç'a Ece Yörenç şoku!

Bugünlerde Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşayan Berrak Tüzünataç, yaz aylarında da senarist Ece Yörenç'in oyuncu oğlu Ali Yörenç ile aşk yaşamıştı. Tüzünataç, bu ilişki sayesinde de anne Yörenç ile ilişkilerini iyice ilerletti.

"Aşk-ı Memnu"dan "Medcezir"e "Cesur ve Güzel"den "Yaprak Dökümü"ne kadar birçok başarılı dizinin senaryosunu yazan Ece Yörenç, yeni projesinde de oğlunun aşkına yer vermeyi planladı.

ANNEDEN ANINDA REST!

Ancak 36 yaşındaki ünlü oyuncu Berrak Tüzanataç, Ali Yörenç'ten ayrılır ayrılmaz bir diğer oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşamaya başladı.

Bu aşkın ayrılıktan hemen sonra gün yüzüne çıkması "Berrak, Ali Yörenç'e ihanet etti!" dedikodularını da çıkardı.

Bunun üzerine Ece Yörenç, Berrak Tüzünataç'la samimiyetine son verip güzel oyuncuyu Instagram'dan çıkardı. Başarılı senarist bununla da kalmadı ve bir süre önce yeni projesine dahil ettiği Berrak Tüzünataç'ı kadrodan da çıkardı.

Güzel oyuncu, çapkınlığı yüzünden dünya çapındaki bir dijital platformda yayınlanacak dizide rol alma şansını da kaybetmiş oldu.

DOST KAZIĞI ATMIŞTI

Ali Yörenç'le Uraz Kaygılaroğlu'nun arkadaş olduğunun ortaya çıkması da gündeme bomba gibi düşmüştü.

İki oyuncunun geçtiğimiz aylarda bir oyun merkezinde makinede "Street Fighter" oynarken çekilmiş görüntüleri "Uraz'dan dost kazığı" yorumları yaptırdı.

TAKVİM GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER