Big Chefs Vadi İstanbul'da Kimlik Sorgulama Skandalı!

Kendi deyişiyle o bir Anadolu Kadını. Belki de o yüzdendir, Anadolu'nun misafirperverliğini ilke edinmesi. "Bizim farkımız ne biliyor musunuz, ruhumuz" diyor.

Big Chefs Vadi İstanbul'da Kimlik Sorgulama Skandalı!

Kendi deyişiyle o bir Anadolu Kadını. Belki de o yüzdendir, Anadolu'nun misafirperverliğini ilke edinmesi.

"Bizim farkımız ne biliyor musunuz, ruhumuz" diyor. Big Chefs'in kurucusu ünlü işkadını Gamze Cizreli.

Verdiği bir röportajında markasının ününün dünyayı aştığını anlatan ünlü işkadının markası Big Chefs ile sikayetvar.com'a yapılan şikayetler, anlatılan başka yaşanan başka cinsten.

sikayetvar.com'a Ülkü isimli bir kullanıcının yaptığı şikayet ünlü işkadını Gamze Cizreli'yi bir hayli zora sokacak.

Ülkü isimli kullanıcı yaptığı şikayette "Her zaman kalabalık grup halinde gittiğimiz Vadi Şubesinde 24.08.2020 tarihinde Tan isimli çalışan 4 arkadaş olarak gittiğimizde bizi aynı masaya oturtmak istemedi. Sebebini sorduğumuzda sadece eşlerin grup halinde oturacağını söyledi. Evli olduğumuzu söylediğimiz de kimliklerimizi görmek istedi. Tabiki göstermedik ve gereken cevabı verdik. Ancak bu şekilde bir terbiyesizlik yapması çok saçma. İlk defa başımıza geldi. Kendisini polis sanmasına çok güldük, orası ayrı ama bu şekilde saçma hareketler koskoca markayı komik hale düşürüyor."

Türkiye'de sayısız şubesi olan ve yeme içme sektörü denince ilk akla gelen markaların başında yer alan BİG CHEFS gibi bir markanın sikayetvar.com sitesinde 151 tane müşteri şikayeti bulunması kafaları karıştırdı.

sikayetvar.com'a gelen şikayetler arasında, ilgisiz ve memnuniyetsiz hizmet, zorla çalıştırılan garsonlar gibi hizmet sunması, müşterilere yapılan saygısızlık, yemeklerin kalitesiz olduğu, insanlar arasında ayrım yapma ve yüksek ücret politikasının uygulanması gibi yüzlerce şikayet bulunuyor.

Big Chefs'lerin kurucusu ünlü işkadını Gamze Cizreli'nin bu kadar şikayetlere vereceği cevap merak konusu oldu.

https://www.sikayetvar.com/big-chefs

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER