Bilge Öztürk'ün 21 yaşındaki çıtır sevgilisi

Posta Gazetesi'nin haberine göre yılın büyük bir bölümünü Muğla Akyaka'da açtığı kite surf okulunda geçirdiğini ve Formula 1 yarışlarını izlemek için geldiğini söyleyen Bilge Öztürk, "Avukatlığı eskisi gibi faal yürütüyorum" dedi. 'ZENGİN SPORU DİYORLAR AMA ÖYLE D.

Bilge Öztürk'ün 21 yaşındaki çıtır sevgilisi

Posta Gazetesi'nin haberine göre yılın büyük bir bölümünü Muğla Akyaka'da açtığı kite surf okulunda geçirdiğini ve Formula 1 yarışlarını izlemek için geldiğini söyleyen Bilge Öztürk, "Avukatlığı eskisi gibi faal yürütüyorum" dedi.

'ZENGİN SPORU DİYORLAR AMA ÖYLE DEĞİL'

Öztürk, kite surf okulu ile ilgili de "Akyaka'da amacımız yavaş yavaş genç sporcular yetiştirmek. Her yıl 35 bin kişi benim okulumdan geçiyor, öğrendiği zaman tekrar geliyor. Yeni öğrenmek isteyenler çok oluyor kısa sürede öğreniliyor. Belli şeylerde belli bir alım gücü gerekiyor fakat zengin sporu diyorlar ama öyle değil. İlk etapta bütün malzemeyi her şeyi biz sağlıyoruz öğrencilere" şeklinde konuştu.

43 yaşındaki Bilge Öztürk, aşk hayatı ile ilgili soruya; "Hayatımda yeni biri var ama evlenmedim, akıştayım" diye cevap verdi.

Bilge Öztürk ardından fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğullarından Daren Gerede Erkaya (21) ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Erkaya ile Instagram’dan fotoğraf paylaşan Öztürk’e, Bennu Gerede’den de onay geldi.

Gerede, müstakbel gelin adayına, “Çok özel bir ruh, özel bir varlıkla tanışıp, olağanüstü birliktelik yaşamaları bana, ümit ve ışık veriyor. Sizi seviyorum” diye yazdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER