Bora Gencer'den "8+1" lik dönüş!

Albümün çıkış şarkısı olarak Eurovision 2016 birincisi Ukraynalı Jamala’nın söylediği ‘1944’ isimli şarkı, Türkçe versiyonu ‘Karartma’ adıyla yer aldı.

Bora Gencer'den

Albümün çıkış şarkısı olarak Eurovision 2016 birincisi Ukraynalı Jamala’nın söylediği ‘1944’ isimli şarkı, Türkçe versiyonu ‘Karartma’ adıyla yer aldı. Türkçe sözler Şeyda Eşki’ye, müzik Susana Dzhamaladinova’ya ait, düzenlemede ise Selim Çaldıran imzası var.

 
Bora Gencer'den

Etkileyici ve hüzünlü görüntülerden oluşan duygusal klibin yönetmenliğini Turgay Ceylaner yaptı ve klip tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Albüm sürecinde hem caz müziğinin duayen ismi babası Bozkurt İlham Gencer’in zorlu tedavi süreciyle ilgilenen hem de stüdyo çalışmalarını aksatmayan Bora Gencer romantizm, melankoli, neşe ve aşkın harmanlandığı bu albümde hem geçmişten hem günümüzden esintiler sunuyor.

Ünlü sanatçının, 90'lı yıllarda büyük çıkış yakaladığı “Öptüm Seni Şeker” adlı hit şarkısı, albümde bu kez farklı soundla yer aldı.

Albümdeki en büyük sürpriz ise rahmetli Barış Manço'nun “Müsadenizle Çocuklar” adlı şarkısını seslendirmek olduğunu belirten ünlü şarkıcı, kendine has sesiyle ve tarzıyla efsane şarkıyı coverladı.

Ayrıca başarılı sanatçı, sözü ve müziği babası İlham Gencer’e ait olan “Bu Dünyada Dost Kalmadı” adlı şarkısına da albümünde yer verdi.


Bora Gencer'den


Birçok sürprizi içinde barındıran albümde sanat yaşamında 40. yılını dolduran Gencer, genç popçulara Barış Manço’nun “Müsadenizle Çocuklar” şarkısıyla diss atıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER