Boşanan Şeyma Subaşı Tatil Pozlarıyla Yıktı Geçti

Eylül ayında yeniden boşanan Şeyma Subaşı, tatile çıktığı. Tatildeki her anını paylaşan ünlü isim, takipçilerinden de yüksek beğeni aldı.

Boşanan Şeyma Subaşı Tatil Pozlarıyla Yıktı Geçti

Geçtiğimiz Eylül ayında yeniden boşanan Şeyma Subaşı, tatile çıktığı. Tatildeki her anını paylaşan ünlü isim, takipçilerinden de yüksek beğeni aldı.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğini evlilikle taçlandıran Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl sonunda bu evliliğini sonlandırmıştı. 5 ay evli kaldıktan sonra ayrılan ve hakkında yeni aşk iddiaları ortaya çıkan Şeyma Subaşı şimdi ise tatilde dinlenme sürecine girdi. Tatildeki her anını saniye saniye sosyal medyada paylaşan Şeyma Subaşı, sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. 29 Eylül’deki boşanma sonrasında bir dönem sessiz kalmayı tercih eden ünlü isim şimdi ise eski enerjisine kavuşmuş görünüyor.

Şeyma Subaşı Tatil Pozları Büyük Beğeni Aldı

Sosyal medyada tatil paylaşımları öncesinde hakkındaki aşk iddialarına açıklama yapan Şeyma Subaşı, 53 yaşındaki Formula CEO’su Alejandro Agag ile bir ilişkisinin olmadığını söyledi. “Arkadaşlarıma bile Türkiye’den arayıp, ‘Bu haber doğru mu?’ diye sordurttuğunuz için çok teşekkür ederim. Doğru değil arkadaşlar. Ama şunu haber yapabilirsiniz; boşandığımdan beri, dört aydır -belki daha fazla- kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum. Kimseyle alakam yok.” diyerek hakkındaki iddialara sitem etti.

Kızların erkek arkadaşı olmasının normal olduğunu belirten Şeyma Subaşı, aynı zamanda “Biliyorum, bekar olduğum için adımı herkesle yazacaksınız şu anda. Galiba kızların hiç normal erkek arkadaşı olamıyor! Ya da bir yerlere gitmek için bir şey yaşamaları gerekiyor falan. Bende tam tersi. Bu özel bilgiyi de size vereyim. Hadi bunu haber yapın, lütfen!” sözleriyle de magazin gündemine dair çarpıcı bir çıkış yaptı.

Şeyma Subaşı sonrasında çocuklarıyla birlikte çıktığı tatilden pozlar paylaştı. İşte ünlü ismin beğeni toplayan tatil kareleri…

Boşandıktan Sonra Şeyma Subaşı Yeniden Tatilde!
Boşandıktan Sonra Şeyma Subaşı Yeniden Tatilde!
Boşandıktan Sonra Şeyma Subaşı Yeniden Tatilde!

Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER