Britney Spears sert çıktı:

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre tedavisi bittikten sonra gündelik hayatına geri dönen şarkıcı, gündemde kalabilmek adına zaman zaman ilginç çıkışlar ve tepkilerde bulunuyor.

Britney Spears sert çıktı:
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre tedavisi bittikten sonra gündelik hayatına geri dönen şarkıcı, gündemde kalabilmek adına zaman zaman ilginç çıkışlar ve tepkilerde bulunuyor. Spears’ın gündeme gelmek adına yaptığı son hareket paparazzilere sataşmak oldu. 37 yaşındaki ABD’li şarkıcı, paparazzilerin fotoğraflarını rötuşlayıp servis ettiklerini öne sürerek iddiasını kanıtlamaya çalıştı. Şimdilerde Miami'de tatil yapan 37 yaşındaki ABD'li şarkıcı, fotoğraflarının değiştirilerek satıldığına inanıyor.

“TEKNE TURU GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI”

Spears, iddiasını kanıtlamak için Instagram sayfasında vücut hatlarını gösteren bir paylaşım yaptı.

Şarkıcı, “Günaydın! Tekne turundan bir gün sonraki halim. Bugün dünden farklı görünüyor muyum?” diye sordu. Tekne turundan bir fotoğrafını da paylaşan Spears, fotoğrafın paparazziler tarafından kendisini daha kilolu göstermek için rötuşlandığını iddia etti. Spears, “İnsanlar her zaman ünlülerin aldatan fotoğraflar paylaştıklarını söylüyor ama hiç paparazzilerin fotoğrafları bozarak sattıklarını düşünmüyor. İşte bu aynı 17 saat içindeki iki farklı halim” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER