Buckingham Sarayı Harry ve Meghan'ın bebeğini tebrik etti mi?

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İngiltere Kraliyet ailesinden görevlerini bırakıp ayrılan ve ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın ikinci çocuklarının dünyaya geldiğini duyurmasının ardından, Buckingham Sarayı çifte tebrik mesajlarını iletti. Bucking.

Buckingham Sarayı Harry ve Meghan'ın bebeğini tebrik etti mi?

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İngiltere Kraliyet ailesinden görevlerini bırakıp ayrılan ve ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle’ın ikinci çocuklarının dünyaya geldiğini duyurmasının ardından, Buckingham Sarayı çifte tebrik mesajlarını iletti.

Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in bebeğin doğum haberi üzerine, “memnun olduğunu” söylediğini belirtti.

Prens Harry’nin babası Galler Prensi Charles ve kardeşi Cambridge Dükü Prens William da çifti sosyal medya hesaplarından tebrik etti. Prens Charles, “Bebek Lilibet Diana’nın gelişi için Harry, Meghan ve Archie’yi tebrik ederim. Bu özel zamanda hepsine iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.

Prens William ve eşi Cambridge Düşesi Kate, “Bebek Lili’nin gelişiyle ilgili mutlu haberden hepimiz çok memnunuz” açıklamasında bulundu.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson da çifte doğum haberiyle ilgili tebriklerini iletti. Johnson, “Dük ve Düşesi kızlarının doğumu için kutluyorum” dedi.

İSİMLER HEM KRALİÇE HEM DE DIANA’DAN

Kraliyet ailesinin en yeni üyesi olan Markle ve Harry’nin kız bebeklerinin adının Lilibet Diana Mountbatten-Windsor olduğu ve adını İngiltere Kraliçesi Elizabeth’ten ve büyükannesi Prenses Diana’dan aldığı belirtilmişti.

Prens Harry ve Meghan Markle, ikinci çocukları olan Lilibeth Diana’nın California’daki Santa Barbara Cottage Hastanesi'nde 4 Haziran Cuma günü saat 11.40’da dünyaya geldiğini duyurmuştu.

Çiftin kendi web sitesinde yayınladıkları bir teşekkür mesajında, “4 Haziran’da kızımız Lili’nin gelişiyle kutsanmıştık. Hayal edebileceğimizden çok daha fazlası ve dünyanın dört bir yanından hissettiğimiz sevgi ve dualar için minnettarız. Ailemiz için bu çok özel zamanda devam eden nezaketiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER