Buğra Gülsoy’un doğum gününde şok eden olay!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre ünlü oyuncu Buğra Gülsoy dün gece yeni yaşını Etiler’de bir eğlence mekanında arkadaşlarıyla kutladı. Ancak ünlü oyuncunun doğum günü gecesinde çirkin bir olay yaşandı.

Buğra Gülsoy’un doğum gününde şok eden olay!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre ünlü oyuncu Buğra Gülsoy dün gece yeni yaşını Etiler’de bir eğlence mekanında arkadaşlarıyla kutladı.

Ancak ünlü oyuncunun doğum günü gecesinde çirkin bir olay yaşandı. Gecenin sonuna gelinmeden mekandan çıkanlardan biri muhabirin dikkatini çekti. Mekandan çıkan bir çift kameraları görünce yüzlerini kapattı ve hızlanıp araçlarıyla kaçmaya çalıştı.

Basın mensuplarının takip etmeye başladığı araç trafik kurallarını ihlal etmeye başlayınca muhabirler aracın peşini bırakıp doğum günü mekanına geri döndü. Ancak onları çirkin bir saldırı bekliyordu.

Basın mensuplarına saldıran kişi önce kameraları kapatarak çekim yapılmasını engellemeye çalıştı ardından basın mensuplarının işini yapmasına izin vermedi.

Basın emekçisine saldıran kişinin geçtiğimiz yıllarda sunucu Esra Eron’la aşk yaşayan Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Ergun Gürsoy’un yeğeni Efe Gürsoy olduğu ortaya çıktı.

Efe Gürsoy her ne kadar sinirlerine hakim olmaya çalışsa da saldırgan tavırlarını sürdürmeye devam etti. Doğum günü bitimin de Buğra Gürsoy’a da yaşananlar soruldu. Buğra Gülsoy ne Efe Gürsoy tanıyordu ne de olup bitenlerden haberdardı.

Peki basın mensuplarından bu kadar kaçan ünlü kişi kim?

Aracın arkasında oturan kişinin "Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne?" gibi popüler dizilerin senaristi Ece Yörenç’in oğlu Ali Yörenç olduğu iddia edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER