BÜLENT SERTTAŞ’TA ALGILAMA SORUNU MU VAR?

Erol Köse geçtiğimiz gün canlı yayında ağız ve burnu tam olarak kapatması gereken maskeyi koluna takan Bülent Serttaş'ın görüntüsünden yola çıkarak, "Bülent Serttaş bütün olayı yanlış anlamış.

BÜLENT SERTTAŞ’TA ALGILAMA SORUNU MU VAR?

Erol Köse geçtiğimiz gün canlı yayında ağız ve burnu tam olarak kapatması gereken maskeyi koluna takan Bülent Serttaş'ın görüntüsünden yola çıkarak, "Bülent Serttaş bütün olayı yanlış anlamış. Ne yapmış? Maskeyi beşi bir yerde bilezik yapmış. Bülent Serttaş'ın maskesi kolunda. Eğer böyle gezen varsa; yemin ediyorum gerizekalıdır. Her kim ama maskesini kolunda geziyorsa ben doktor olarak söylüyorum; bu gerizekalılıktır. Yahu Bülent ne yapıyorsun ya?" yorumunda bulunmuştu.

EROL KÖSE CANLI YAYINDA BÖYLE KONUŞMUŞTU (VİDEO)

Serttaş ise Köse'nin kendisini gaye bölge bu yorumu üstüne sosyal ağ hesabından cevap verdi. Serttaş, açıklamasında "Erol Köse, Bülent Serttaş'a gerizekalı dedi başlığıyla çıkan haberler ile Sayın Erol Köse'nin UçanKuş TV'de yayınlanan konuşması örtüşmemektedir." ifadesini kullandı.

Röportaj esnasında maskesini yüzüne değil koluna takan Bülent Serttaş; kendisinden örnekle yola çıkarak yorum yapan Erol Köse'nin "Her kim ama maskesini kolunda geziyorsa bu gerizekalılıktır." sözlerinin kendisini kapsamadığını benimsemek istemedi mi yahut Bülent Serttaş’ta seziş sorunu mu var? Bu durum açıklamayı okuyanlar tarafından hiç anlaşılamadı.

Geçtiğimiz gün maskesi kolunda gezen Bülent Serttaş'a "Yahu Bülent ne yapıyorsun ya?" diyen Erol Köse, bugünkü yayında ise Bülent Serttaş'a doğrudan doğruya bir hakarette bulunmadığını; maskenin doğru kullanımı konusunda topluma bir mesaj vermek istediğini dile getirerek bir kere daha şaşırttı.

Başka bir örnekle ekrana çıkan bir modacı kırmızı giyen X bir şarkıcıdan yola çıkarak "Bu yaz kırmızı giymek bir rüküşlük örneğidir, her kim ama bu yaz kırmızı giyiyorsa bu rüküşlüktür." açıklamasını yaparsa; bu tanımlama kırmızı renk giyen X şarkıcıyı amaç alır mı, almaz mı bunu siz değerli okurlarımızın takdirine bırakıyoruz...

sacitaslan.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER