Burak Akkul'un ailesinden son dakika açıklaması

"Çok Gezenti" isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı.

Burak Akkul'un ailesinden son dakika açıklaması

"Çok Gezenti" isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı. Ünlü sunucudan sonra eşi Seda Akkul da karantinaya alındı. Bugün Burak Akkul'un durumuyla ilgili, 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı iddia edildi.

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre ünlü sunucunun eşi Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, "Şu anda böyle bir gelişmeyi teyid etmek mümkün değil. Doktorları durumun stabil olduğunu ve tedavinin devam ettiğini söylüyorlar." dedi.

Kardeşinin durumuyla ilgili de açıklama yapan Aslan, "Seda evde ve fiziken durumu çok daha iyi. Kendini evde izole ediyor. Telefonla görüşüyoruz, psikolojisini iyi tutmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER