Burak Deniz babasının cenazesine neden katılmadı?

Yakınlardaki bir hastaneden çıktıktan sonra soluğu spor salonunda olan Burak Deniz bir ara ısınmak için koşu bandında sıkı bir şekilde koşarken görüntülendi. Yaklaşık 1.5 saat süren idman yapan oyuncu, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası Teoman Deniz'in İzmit'teki ce.

Burak Deniz babasının cenazesine neden katılmadı?

Yakınlardaki bir hastaneden çıktıktan sonra soluğu spor salonunda olan Burak Deniz bir ara ısınmak için koşu bandında sıkı bir şekilde koşarken görüntülendi.

Yaklaşık 1.5 saat süren idman yapan oyuncu, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası Teoman Deniz'in İzmit'teki cenaze törenine katılmadığı haberlerine açıklık getirdi.

"ZAMANSAL AÇIDAN YETİŞEMEDİM" 

Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Burak Deniz, cenazeye yetişemediğini ve hayatta olduğu dönemde babasıyla arasının kötü olmadığını anlatıp, "Sadece zamansal açıdan yetişemedim sonrasında vedalaştık öyle yazıldığı gibi babamla bir problemim yoktu" dedi.

"SETTE ÖNLEMLER ALINIYOR" 

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Deniz ayrıca setlerdeki ortamı güvenli bulup bulmadığı sorusuna ise "Olabildiğince önlemler alınıyor. Setlerdeki önlemlere güvenmek zorundayız. Herkes kadar bu sektörün de böyle ilerlemesi gerekiyor o yüzden hayatın akışına göre ilerlemeliyiz" cevabını verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER