Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni evlerini bedavaya getirdi

Güneş Gazetesi'nin haberine göre 'Kuruluş Osman' dizisinin Osman Bey'i Burak Özçivit ve uzun bir süredir ara verdiği setlere 'Alp Arslan'la dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen, Bodrum'da ikinci kez 'ev'lendi. Çift, gazetemagazin'in haberine göre sosyal medyadan reklam yapma anlaşmasıyla .

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yeni evlerini bedavaya getirdi

Güneş Gazetesi'nin haberine göre 'Kuruluş Osman' dizisinin Osman Bey'i Burak Özçivit ve uzun bir süredir ara verdiği setlere 'Alp Arslan'la dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen, Bodrum'da ikinci kez 'ev'lendi.

Çift, gazetemagazin'in haberine göre sosyal medyadan reklam yapma anlaşmasıyla bir inşaat firmasından lüks bir villa aldığı iddia edildi. Gündoğan'da bulunan lüks sitedeki evlerine taşınma hazırlığı yapan çiftin bu kararı vermesinde Bodrum'u etkisi altına alan yangınlar neden oldu.

Gümüşlük'teki evlerinin yakınlarında çıkan orman yangını sonrası eşi Evcen'in, orada olmamalarına rağmen psikolojik olarak çok etkilendiğini söyleyen Çivit, yeni evlerine taşınma kararı aldı. Ancak çiftin Gümüşlük'teki evlerini de satmayacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER