Burcu Biricik’in Eşi Emre Yetkin O Meşhur Sendroma Yakalandı!

Burcu Biricik'in hamilelik pozları sonrası eşi ile ilgili ilginç bir durum ortaya çıktı ve eşinin sempatik gebelik sendromuna yakalandı.

Burcu Biricik’in Eşi Emre Yetkin O Meşhur Sendroma Yakalandı!

Burcu Biricik‘in hamilelik pozları konuşulurken eşi ile ilgili ilginç bir durum ortaya çıktı. Açıklamalara göre eşi Yetkin sempatik gebelik sendromuna yakalandı.

Camdaki Kız sonrasında projeleri kabul etmeyen ve ardından hamile olduğu öğrenilen Burcu Biricik, 3.5 ay sonrasındaki doğumu için hazırlanıyor. Tatlı bir telaş yaşayan çift, geçtiğimiz günlerde objektif karşısına geçmişti. Davete katılan ve kırmızı elbisesiyle dikkat çeken çift sosyal medyayı sallamıştı. Ancak etkinlik sonrasında yeniden objektifler karşısına geçen çift, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mekan Çıkışında Açıklama

Birlikte dışarıda görülen ve bir mekandan çıktıktan sonra magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan çift, durumları müsait olmadığı için baştan konuşmak istemedi. Ancak muhabirlerin ısrarları üzerine açıklama yapan çift, yaşanan ilginç bir durumu paylaştı. Burcu Biricik yaptığı açıklamada eşinin Yetkin sempatik gebelik sendromuna yakalandığını söyledi. Bu açıklamalar sonrasında bu sendromun ne olduğu, neler yaşandığı Türkiye’de gündem oldu.

Burcu Biricik’in eşi Emre Yetkin O Meşhur Sendroma Yakalandı!

Rahat bir hamilelik sürecini geçirdiğini söyleyen Biricik, “Yemek yedim, şimdi de eve gidiyorum. Hamilelik sürecim güzel gidiyor. Fena değil diyelim; aş ermedim, bende öyle şeyler yok, bol bol yiyorum. Emre de bu arada sempatik gebeymiş, bütün semptomları gösteriyormuş” dedi.

Sempatik Gebelik Sendromu Nedir?

Burcu Biricik açıklamaları sonrasında gündem olan sempatik gebelik sendromu, baba adaylarının da eşleri gibi belirtiler göstermesini ifade eden bir rahatsızlık. Tıpta Couvade sendromu olarak yer alan bu durumda erkek eşler, hamile eşleriyle birlikte benzer sağlık sorunları yaşar. Ruhsal değişim, gaz, gerginlik ve buna bağlı göbek bölgesinde kilo alımı görülebilmektedir.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER