Burcu Esmersoy erkek takımıyla poz verdi

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy, Etiler'de elinde para dolu zarf ile döviz bürosu/banka arası koşuşturuken objektiflere yansıdı. Karşısında gazetecileri görünce şaşıran Esmersoy, "Kazandıklarınızla bir yatırım y.

Burcu Esmersoy erkek takımıyla poz verdi

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre ekranların güzel sunucusu Burcu Esmersoy, Etiler'de elinde para dolu zarf ile döviz bürosu/banka arası koşuşturuken objektiflere yansıdı.

Karşısında gazetecileri görünce şaşıran Esmersoy, "Kazandıklarınızla bir yatırım yapıyor musunuz?" sorusuna ilginç cevaplar verdi.

Esmersoy, "Ben oldum olası yatırımlarımı gayrimenkule yaparım. Sürekli ev alıyorum. Döviz bürosunda bir işlem trafiği vardı görmeniz lazım. Bir yandan para alıp diğer taraftan altın alıyor herkes. Bende Euro bozdurdum, bankaya yatıracağım. Tabii ki ödemelerim var, aksatmamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"BİR SÜREDİR BÖYLE"



Giyim tarzıyla dikkat eden Esmersoy, "Bu ikinci elden aldığım bir erkek takımı, bir süredir ikinci el kıyafetler kullanıyorum. Tüketim çılgınlığının önüne geçmek için bir süredir bu şekilde ilerliyorum. Kendi ekonomimi de iyi yönetiyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER