Burcu Kara: "Sektör için karamsar olmaya başladım"

Milliyet Gazetesi'nden Sercan Kısmet'e konuşan Burcu Kara, 'Ekranda olmayı özlediniz mi?' sorusuna "Hem de nasıl! Her an ekrana dönebilirim.

Burcu Kara:

Milliyet Gazetesi'nden Sercan Kısmet'e konuşan Burcu Kara, 'Ekranda olmayı özlediniz mi?' sorusuna "Hem de nasıl! Her an ekrana dönebilirim. Ama tabii ki güzel bir çalışma ortamı ve iyi bir işin içinde olmak istiyorum." yanıtını verirken; 'Sektörün durumu kötüleşiyor, nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna ise "Açıkçası bu sene karamsar olmaya başladım. İmkanı olan herkes dijital platforma geçiyor. Hem yapım hem de izleyici olarak... Ama televizyon da hayat demek. Reklam ve sunum televizyondan geçen bir şey. Sonuçta herkes dijital ortam ve sosyal medyayı takip etmiyor. Halen en büyük eğitim televizyon... Oraya kıymetli işler yapılmasını bekliyorum." cevabını vererek sektöre dair endişelerini dile getirdi.

Kara 'Dijital platformdaki işlerde yer almayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise "Bunun kaçarı yok. Sonuçta herkes oraya geçecek. Global bir sistem. Ben de çok istiyorum yer almak..." yanıtını vererek kendisini özleyen hayranlarını heyecanlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER