Burcu Kıratlı boşanmanın nedenini ilk kez açıkladı

Boşanmanın ardından adliyenin önünde muhabirlerin sorularını yanıtlamayan ve hayli gergin olduğu gözlerden kaçmayan Burcu Kıratlı dün sosyal medya hesabından resim yaptığı anları paylaştı. Kıratlı'nın, ayrılık acısını resim yaparak atlatmaya çalıştığı iddia edilirk.

Burcu Kıratlı boşanmanın nedenini ilk kez açıkladı

Boşanmanın ardından adliyenin önünde muhabirlerin sorularını yanıtlamayan ve hayli gergin olduğu gözlerden kaçmayan Burcu Kıratlı dün sosyal medya hesabından resim yaptığı anları paylaştı.

Kıratlı'nın, ayrılık acısını resim yaparak atlatmaya çalıştığı iddia edilirken sessizliğini bozan Burcu Kıratlı, “Ben resme yeni başlamadım ki, yıllardır yapıyorum. Tasarım mezunuyum. Bir sürü tablom da var. O an aslan resmi çiziyordum, çünkü burcum aslan. Mutfağımda duvarıma asacağım. Bunalımda ya da sıkıntı da değilim. Sinan’ı hala seviyorum, çünkü çok değerli.” ifadelerinde bulundu.

Kanal D'de ekrana gelen "2. Sayfa" programının haberine göre Burcu Kıratlı, Akçıl ile kıskançlık yüzünden boşanmadıklarının altını çizerken; "Biz inatlaşma yüzünden ayrıldık. Başka hiç bir sebebi yok bu ayrılığın. Kimse inanmıyor ama gerçek bu" şeklinde konuştu.

Burcu Kıratlı'nın ılımlı mesajları "Çift yeniden barışır mı?" sorusunu akıllara getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER