Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış!

Çağla Şıkel, 2008 yılında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile nikâh masasına oturmuş, Kuzey ve Uzay adını verdikleri iki oğulları olmuştu.

Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış!

Çağla Şıkel, 2008 yılında şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ ile nikâh masasına oturmuş, Kuzey ve Uzay adını verdikleri iki oğulları olmuştu. Çift, 2015 yılında yollarını ayırmıştı.



Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış!


Son aylarda fotoğrafçı Ali Kalyoncu ile oldukça mutlu olduğu iddia edilen Çağla Şıkel’in bir süredir Avukat Nail Gönenli ile beraber olduğu konuşuluyordu.


Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış! - Resim : 2


Çağla Şıkel ile Av. Nail Gönenli hafta sonu ilk kez birlikte görüntülendi

Muhabirleri fark edince arka kapıdan çıkmak isteyen çift mekanın tek girişi olduğu için ön kapıdan çıkmak zorunda kaldı.

Soruları yanıtlamayan ikili, başka bir mekana geçip eğlenmeye devam etti.


Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış! - Resim : 3

BURCU KIRATLI'DAN ÇAĞLA VE NAİL'E BASKIN

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Arto'nun iddiasına göre, kısa süre öncesine kadar Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşayan Burcu Kıratlı; Çağla Şıkel ve Av. Nail Gönenli'nin birlikte eğlendiği mekana baskın yaptı.

Arto, "Burcu orayı basıyor. Onu kıskandırmak için de Umut'la yakınlaşıyor. Feci bir olay kopmuş. Çağla sinirleniyor. Nail'e 'Hadi kalk gidiyoruz' diyor" ifadelerini kullandı.


Burcu Kıratlı'dan Çağla Şıkel ve Nail Gönenli'ye baskın! O gece olay çıkmış! - Resim : 4



Kıratlı, adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan muhabirlere, "Nail, benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz." yanıtını vermişti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER