Büşra Pekin'den Şafak Sezer'e flaş yanıt!

Büşra Pekin Nişantaşı’ndaki doktorunu ziyaret etti.

Büşra Pekin'den Şafak Sezer'e flaş yanıt!

Büşra Pekin Nişantaşı’ndaki doktorunu ziyaret etti. Mekan çıkışında objektiflerimize yansıyan ünlü oyuncu verdiği kilolar ile uyarı çekti. Pekin habercilerin “Nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna, “Dinç hissediyorum, egzersizlerime devam ediyorum” dedi.

Karantina dönemini iyi değerlendirdiğini söyleyen Pekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yuvasında zaman geçirmeyi seven, kendime zaman ayırmayı seven biriydim. Benim için fazla güzel oldu. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirdim. Video çekiyorum, çokta seviliyor.”

Eski sevgilisi Ersay Üner’le barıştığı iddialarına dair de konuşan Pekin, “Biz Ersay’la zaten görüşeceğimizi, iş arkadaşlığımızın devam edeceğini söylemiştik. Bu haberlerin çıkması çok bayağı” dedi.

Şafak Sezer, geçtiğimiz günlerde Tanrısal Damacana filminde yer verdiği Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili “yeniden onları filmimde oynatmam” demişti. Bu sözler ile ilgili de konuşan hoş oyuncu “Akşamına biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun yok. Ersin’in de benim de hiçbir zaman böylece bir tavrımız olmaz. Tanrısal Damacana filmi ikimizinde çok sevdiği, fazla severek oynadığımız bir filmdi. Ne vakit konusu açılsa hoş bahsettiğimiz bir film fakat hiç konusu açılmadan ast işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun yok” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER