Büşra Pekin'den Şafak Sezer'e flaş yanıt!

Büşra Pekin Nişantaşı’ndaki doktorunu ziyaret etti.

Büşra Pekin'den Şafak Sezer'e flaş yanıt!

Büşra Pekin Nişantaşı’ndaki doktorunu ziyaret etti. Mekan çıkışında objektiflerimize yansıyan meşhur oyuncu verdiği kilolar ile uyarı çekti. Pekin habercilerin “Nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna, “Dinç hissediyorum, egzersizlerime devam ediyorum” dedi.

Karantina dönemini iyi değerlendirdiğini söyleyen Pekin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yuvasında vakit geçirmeyi seven, kendime vakit ayırmayı seven biriydim. Benim için fazla hoş oldu. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirdim. Video çekiyorum, çokta seviliyor.”

Eski sevgilisi Ersay Üner’le barıştığı iddialarına dair de konuşan Pekin, “Biz Ersay’la zaten görüşeceğimizi, iş arkadaşlığımızın devam edeceğini söylemiştik. Bu haberlerin çıkması fazla bayağı” dedi.

Şafak Sezer, geçtiğimiz günlerde Tanrısal Damacana filminde yer verdiği Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili “bir daha onları filmimde oynatmam” demişti. Bu sözler ile ilgili de konuşan güzel oyuncu “Akşamına biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun değil. Ersin’in de benim de hiçbir süre böylece bir tavrımız olmaz. Tanrısal Damacana filmi ikimizinde çok sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi. Ne süre konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir film ama hiç konusu açılmadan yan işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun değil” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER