Büşra Pekin’in Son Hali Şaşırttı

Oyuncu Büşra Pekin, son dönemde rol aldığı projelerin yanı sıra değişimi ile de gündeme geliyor.

Büşra Pekin’in Son Hali Şaşırttı

Oyuncu Büşra Pekin, son dönemde rol aldığı projelerin yanı sıra değişimi ile de gündeme geliyor. “Dilberay” filmindeki performansı ile büyük beğeni toplayan Büşra Pekin, çekimler sonrasında sıkı bir diyete girerek verdiği kilolar sonucunda beğeni toplamıştı. Büşra Pekin bununla da yetinmeyerek yüzüne estetik dokunuşlar yaptırarak bambaşka birine dönüştü. Büşra Pekin estetik iddialarını kabul etmese de yüzündeki değişimin çok fazla olması hayranlarını ikna etmiyor. Büşra Pekin’in yüzünün son hali sosyal medyada gündem oldu.

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programı ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Büşra Pekin, şimdilerde “Yıldız De Bana” isimli programın jüri üyelerinden biri. Kariyerindeki yükseliş ile zaman zaman gündeme gelen Pekin’i, son dönemde görenler tanımakta epey zorlanıyor. Büşra Pekin, yakın zamanda büyük ölçüde değişen yüzünün “estetik” dokunuşlarını kabul etmeyip “yüz bantı” kullanıyorum açıklaması yapmıştı fakat son paylaştığı fotoğraflarda operasyonları iyice ortaya çıktı.

Büşra Pekin daha önce sarıya boyattığı saçlarını şimdilerde kısacık kestirdi.

Büşra Pekin Başka Birine Dönüştü

Büşra Pekin’in Ölümlü Dünya filminin galasında çekilen filtresiz fotoğrafı görenleri şoke etmişti.Büşra Pekin’in sosyal medyasından yaptığı paylaşımların aksine yüzündeki değişim sosyal medyada gündem olmuştu. Bu paylaşımlara yorum yağdı.

İşte O yorumlardan bazıları 

‘Doğal hali Şafak Sezer’e benzemiş’, ‘Eski hali ne güzeldi’, ‘Yolda görsem tanıyamam’, ”Balon balıkları gibi görünüyor.”

Jawline adı verilen çene belirginleştirme operasyonu geçiren Büşra Pekin‘in, tombul yanakları da “Hollywood yanağı” adı verilen teknikle boşaltılıp, ünlü oyuncunun elmacık kemikleri de belirginleştirilmiş.

Büşra Pekin, herkesin merak ettiği estetik sorusuna cevap vermiş, yüzündeki değişimin gerçek nedenini açıklamıştı.

Yüzündeki değişimlerin en büyük nedeninin kilo vermek olduğunu söyleyen Pekin, “Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur.” dedi.Ayrıca Pekin, “Rollerin durumuna göre de oyuncu botoksu yaparım. Dudaklarımı ve yanaklarımı elletmem” ifadelerine yer verdi. 

Büşra Pekin değişimi ile ilgili olarak “Giydiklerim daha çok yakışıyor, mutluyum” diye belirtti. 


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER