Çağla Şıkel'den durum Emre Altuğ-Serenay Sarıkaya açıklaması!

“Defalarca benimle ropörtaj yapılırdı, derhal ben bir çekicilik kraliçesiyle ropörtaj yapmanın büyük keyfi içerisindeyim” diyen Ateş, Şıkel’e 40 soru yöneltti ve ünlü model eski eşi Emre Altuğ'dan Seranay Sarıkaya'ya, yeniden evlenmesinden aşka, kendi çocuklarından kendi.

Çağla Şıkel'den durum Emre Altuğ-Serenay Sarıkaya açıklaması!

“Defalarca benimle ropörtaj yapılırdı, derhal ben bir çekicilik kraliçesiyle ropörtaj yapmanın büyük keyfi içerisindeyim” diyen Ateş, Şıkel’e 40 soru yöneltti ve ünlü model eski eşi Emre Altuğ'dan Seranay Sarıkaya'ya, yeniden evlenmesinden aşka, kendi çocuklarından kendi çocukluğuna, babasına, başarılarına, hayata dair böylece fazla konuda cana yakın talimat yaptı.

BANA TAHTA GÖĞÜS DİYORLARDI

Emziren bir kadın gördüğünde tüylerinin diken diken olduğunu ve bitmiş çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Çağla Şıkel estetiği olup olmadığını anlattı: “Göğüslerimi yaptırmıştım, babam yaşarken söyleyemiyordum. Babamdan da gizlemiştim. Tahta göğüs diye dalga geçiyorlardı, balerinlikte tahta göğüs makbuldür. Şansa benim de tahta gibiydi göğüslerim. Modellik yaptıktan daha sonra, elbiseyi daha iyi taşıyabileceğimi düşündüm.”

ÇOCUKLARIN BABAYA İHTİYACI VAR

Emre Altuğ ile neden ayrılıdığını ve eski eşi ile çocuklarının arasının nasıl olduğu sorulduğunda ise “Benim 2 erkek çocuğum var ve babası onların idolü!” diyerek yanıt veren Şıkel, çocuklarının babaya ihtiyaçları olduğunu belirterek “Çocuklarımı biz beraber büyüteceğiz. Emre mükemmel bir baba. İyiki de böylece bir babaları var” dedi. Ünlü model Altuğ ile niçin ayrılıdığını ise şu sözlerle anlattı: “Çocuklarımızın mutluğu için daha mutlu bir anne lazımdı, daha mutlu bir anne ve baba için ayrılmamız gerekiyordu. Emreden daha sonra kimseye aşık olmadım lakin olabilirim. Aşkın hayatımdaki boşluğunu kendime hissettirmiyorum. Eğer gelirse de kapım açık.”

SERENAY SARIKAYA'YI KISKANMADIM!

Şıkel, “Fİ dizisindeyken Serenay Sarıkaya'yı kıskandınız mı?” sorusuna ise şöyle cevapladı: “Fazla şeker bir soru. Hemcinsime karşısında bir kıskançlık hissetmiyorum, o duyguyu geçeli baya oldu. Kıskanma demeyelim, lakin özendim. Fazla özendim, çünkü dans etmek dünyanın en hoş şeyi… Serenay o kadar işine düşkün bir kız ki, profesyonel bir dansçı olmasa da, bize dans ettiğini gerçekten hissettirdi. Serenay orada aslında dans etti. Performansını izlediğimde, teknik olarak bakmadan gerçekten alkışladım.”

MADONNA'NIN GÖZÜ TOPRAĞA BAKIYOR

Çağla Şıkel konu güzelliğe gelince, cildinin nasıl güzel olduğunu anlattı: “Ben gözümün içindeki pırıltı gitmesin istiyorum. Ben içimdeki eğlenceli, hafif yaramaz bir kız var içimde, o kızın kaybetmemek için her şeyi yapıyorum. Onu besliyorum, onu parka götürüyorum, tramboline çıkarıyorum… İçimde yaşattığım çocuk tamamen, gözlerimin 18 gibi baktığını düşünüyorum. Mesela Madonna kaç yaşında bilmiyorum, cildi fantastik pürüzsüz müthiş görünüyor, lakin gözü toprağa bakıyor. Gözünün feri gitmiş kadının. Kayda Değer olan içimizi diri tutalım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER