Cambridge Düşesi iki yıl önce giydiği elbiseyle kameralar karşısında

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre düşes, perşembe akşamı Londra’daki Royal Albert Hall’daki Royal Variety Performance’a gelirken tasarımcı Jenny Packham tarafından yapılan zümrüt yeşili elbisesiyle görüntülendi. Cambridge Dükü ve Düşesi’ni 94.

Cambridge Düşesi iki yıl önce giydiği elbiseyle kameralar karşısında

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre düşes, perşembe akşamı Londra’daki Royal Albert Hall’daki Royal Variety Performance’a gelirken tasarımcı Jenny Packham tarafından yapılan zümrüt yeşili elbisesiyle görüntülendi.

Cambridge Dükü ve Düşesi’ni 94. yıl performansında selamlayan ev sahibi Alan Carr, Düşes’e “Kesinlikle güzel görünüyorsunuz” dedi.

Dük’e hitaben şunları ekledi: “Efendim, kim olduğumu bilmediğinize eminim ama karınıza asılmıyorum.”

Gösteriden önce, on yaşındaki Poppy Clee düşeye bir demet çiçek takdim etti.

Etkinlik, Royal Variety Charity için para toplamak amacıyla her yıl düzenleniyor. Toplanan fonlar, eğlence endüstrisindeki yaşlılık, hastalık veya zor zamanlar nedeniyle yardıma ihtiyacı olan çalışanları desteklemeye gidiyor. Kraliçe, son ziyaretini 2012’de gerçekleştirip dokuz yıldır Royal Variety Performance’a katılmıyor.

Bu yılki kapalı gişe etkinlikte; Ed Sheeran, Sir Rod Stewart ve Jane McDonald da performanslarıyla yer aldılar. Ayrıca Elvis Costello ve Gregory Porter, Matilda The Musical oyuncuları, Anne Marie, Years and Years, Cirque du Soleil oyuncuları, James Blunt, Moulin Rouge The Musical oyuncuları ve Almanya’dan The Messoudi Brothers da etkinlikte yer alan diğer isimler oldular.

Düşes, elbisesini Missoma marka 125 sterlinlik altın küpelerle tamamlarken alyansları dışında başka mücevher takmadı. Middleton, ilk olarak Ekim 2019’da Pakistan turu sırasında elbiseyi giyerken görülmüştü.

Dük ve düşes geçen ay, ünlüleri eski kıyafetleri yeniden kullanmaya teşvik etmişlerdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER