Can Yaman’a sosyal mesafe cezası

Habertürk'ten Nilüfer Şensöz’ün haberine göre Yaman'ın, İtalya'ya geldiğini öğrenen yüzlerce hayranı, otel önünde toplandı. Kalabalığı gören Yaman, otelin önüne inerek hayranlarıyla bir araya geldi.

Can Yaman’a sosyal mesafe cezası

Habertürk'ten Nilüfer Şensöz’ün haberine göre Yaman'ın, İtalya'ya geldiğini öğrenen yüzlerce hayranı, otel önünde toplandı.

Kalabalığı gören Yaman, otelin önüne inerek hayranlarıyla bir araya geldi. Sevenlerine sarılan ve selfie çektiren Yaman'a, Covid-19 yönetmeliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 400 Euro para cezası kesildi.

'ARKA KAPIDAN ÇIKIŞ YAPACAKTI'

Yaman ile otelin yönetiminin, daha öncesinde aktörün otelin arka kapısını kullanması konusunda anlaştıkları iddia edildi. Ancak Yaman, hayranlarıyla selfie çektirmek ve imza vermek için otelin ana kapısından çıkış yaptı.

"KABUL EDİLEMEZ DAVRANIŞ"

Taraftarların toplanması üzerine polis kalabalığa müdahale etti. Polis Şefi Franco Gabrielli olayı, "Kabul edilemez davranış" diyerek sert bir şekilde eleştirdi. Gabrielli, "Bu gibi olaylar, dikkatsiz kişileri koronavirüs enfeksiyonuna maruz bırakıyor ve polisin çalışmalarını itibarsızlaştırıyor" ifadelerini kullandı. Polis şefi, bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için Can Yaman hayranlarını uyardı.

Can Yaman, hayranlarıyla bir araya geldikten sonra otel odasından fotoğrafını paylaştı. Yaman, hediyeler için teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER