Can Yaman ve Demet Özdemir'in aşk oyunu

"Erkenci Kuş" dizisinin Sanem'i Demet Özdemir'le Can karakteri Can Yaman, dizinin başladığı günlerde sevgililerinden ayrılmış, kısa süre sonra ikili arasında yeni bir aşk dedikodusu çıkmıştı.

Can Yaman ve Demet Özdemir'in aşk oyunu
"Erkenci Kuş" dizisinin Sanem'i Demet Özdemir'le Can karakteri Can Yaman, dizinin başladığı günlerde sevgililerinden ayrılmış, kısa süre sonra ikili arasında yeni bir aşk dedikodusu çıkmıştı. Neredeyse tüm zamanlarını birlikte geçiren, katıldıkları davetlerde yakınlıklarıyla dikkat çeken iki ünlü isim, bir yıldır iddiaları yalanlıyor.

Önceki akşam bir ödül törenine katılan Özdemir ve Yaman etkinlik alanına ayrı zamanlarda geldi. Bayram tatilinde Can Yaman ve ailesiyle evinde barbekü partisi yapan Demet Özdemir 'Aileye girmişsiniz, hayırlı olsun' denilince, “Özel bir organizasyon değildi. Çok kalabalıktı başka oyuncu arkadaşlarımız da vardı” dedi. Güzel oyuncudan bakışlarını bir dakika olsun ayırmayan Can Yaman ise konu hakkında konuşmak istemedi. Çiftin hayranları 'Yeter artık kabak tadı verdiniz. Aşkınızı gizlemenin ne anlamı var' diye isyan etti. 

Güneş Gazetesi'nin haberine göre ödül töreninde şıklıklarıyla göz kamaştıran Demet Özdemir ve Can Yaman kalabalık arasında sürekli birbirlerini izledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER