Can Yılmaz'dan Ozan Güven paylaşımı

Meşhur oyuncu Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'un ilişkisi maceralı bitti. Ozan Güven'den güç gördüğünü söyleyen Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır maddesel şiddete maruz kaldım.

Can Yılmaz'dan Ozan Güven paylaşımı

Meşhur oyuncu Ozan Güven ve sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'un ilişkisi maceralı bitti.

Ozan Güven'den güç gördüğünü söyleyen Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır maddesel şiddete maruz kaldım. Yasal haklarımı ardına kadar savunacağım" dedi.

Bulutsuz'dan daha sonra Ozan Güven de kendisinin de şiddete uğradığını bahis etti ve darp raporu aldı. Ünlü oyuncu keza, Bulutsuz'dan da davacı oldu.

Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili o kadar çok meşhur, Deniz Bulutsuz'a yardım oldu. Ozan Güven'e ise tepkiler sürüyor.

Yaşananlardan daha sonra Güven'in yakın dostu olan, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz, konuyla ilgili sosyal ağ hesabından açıklamada bulundu.

Yılmaz, "Kadına kuvvet'i kabul etmek, hoş görmek, görmezden gelmek için insanlıktan nasip almamak demektir. Mahkemeye yansımış bu olayda adaletin yerini bulması için gerekenlerin en doğru şekilde yapılmasını ve suçlu/masum durumun ivedi vakitte ortaya çıkmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER