ÇAYI İÇEN HASTANEYE KOŞTU!

ÜNLÜLERİN TANITTIĞI MANGOSTAN ZAYIFLAMA ÇAYININ TOPLATILMASI AN MESELESİ! ŞİKAYET YAĞIYOR! "İSTANBUL EMNİYETİNDEN ALKIŞLANACAK OPERASYON " Sağlık Bakanlığı'nın bütün uyarılarına rağmen piyasada özellikle sosyal medya üzerinden Satışa çıkan bir çok zayıflama hapı ve z.

ÇAYI İÇEN HASTANEYE KOŞTU!

ÜNLÜLERİN TANITTIĞI MANGOSTAN ZAYIFLAMA ÇAYININ TOPLATILMASI
AN MESELESİ! ŞİKAYET YAĞIYOR!


"İSTANBUL EMNİYETİNDEN ALKIŞLANACAK OPERASYON "

Sağlık Bakanlığı'nın bütün uyarılarına rağmen piyasada özellikle sosyal medya üzerinden Satışa çıkan bir çok zayıflama hapı ve zayıflama çayı bulunmakta. Geçtiğimiz yıl İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün zehir tacirlerine yaptığı operasyonda 7 Tır dolusu sahte "TEFF TOHUMLU ZAYIFLAMA ÇAYINA" el konulmuştu.

"BAKANLIK UYARDI DİNLEYEN YOK "

Geçen sene yapılan operasyonda şirket sahibi Uğur Kemal Suksan, şirket Ceo'su Erdi Taşcı ve bir çok yetkili göz altına alınmıştı. Sağlık Bakanlığı halkı bu çayların ölümcül sonuçlara varabilecegi ve bu yüzden kesinlikle tüketilmemesi gerektiği bildirilmişti. Ancak ne yazık ki; bütün uyarılara rağmen ünlü isimlerin tanıttığı bu çay yok satmıştı.

"SENARYO AYNI, PATRON AYNI, ÜNLÜLER AYNI, MENAJER AYNI"

Şimdi gerçekleşen senaryoda ise şirket sahibi aynı, ürün menajer aynı, ünlüler aynı sadece ürünün adı değişik. Peki nedir bu yeni zayıflama çayının adı; MANGOSTAN MEYVE ÖZÜ İÇEREN KARIŞIK BİTKİ ÇAYI. Bu çayın internet sitesine girdiğinizde, Türk halkının duyguları ile oynandığı aşikar ortada. Dünya Sağlık Örgütünün adını bile kullanan firma, sayfalarına figüranlık ajansından yabancı iki kişinin fotoğrafını basıp o kişilerin Dünya Sağlık Örgütü'nde görevli kişiler olarak gösterip halkı kandırmaktan geri kalmıyorlar. Aslında ne sağlık örgütünün ne de başka bir kurum bu ürün hakkında olumlu bir resmi yazısı ya da yapılan bir açıklaması bulunmamakta.

"KENDİLERİ İÇMİYOR HALKA İÇİRİYORLAR "

Demet Akalın, Pınar Altuğ, Ece Erken, Gülben Ergen, İrem Derici, Yeliz Yeşilmen gibi sosyal medya hesaplarında yüksek takipçileri olan isimlerin MANGOSTAN ÇAYININ, zayıflamadan, ödem attırmaya kadar, bağışıklık sistemin güçlenmesine kadar bir çok yanıltıcı bilgiyi sanki kendileri bu çayı içiyorlarmış gibi lanse etmeleri halkın sağlığı ile oynadıkları paylaştıkları videolarda görünüyor.

"BU İŞİN BAŞINI ÜNLÜLER ÇEKİYOR "

10 bin TL ile 35 bin TL Arasında yüksek reklam paraları alarak bu denli bir yanlışın içinde bulunmaktan kaçınmayan ünlü isimler kendi güvenilirliklerini bir bir bitiriyorlar. Paylaştıkları videolar sayesinde günde binlerce kutu satış rakamına ulaşılarak firma sahiplerinin hatrı sayılır bir para kazanmalarını sağlıyorlar.

"MENAJERİN KAPISINDA YATIYORLAR"

Dizi sektöründen popülerliği olan bir çok isimde bu sahte olayın içine girmeyi red ediyorlar. Bu sayede firma sahipleri dönüp dolaşıp aynı menajerin kapısını çalarak yüksek komisyon karşılığında ikna edebileceği ünlüler ile bağlantıya geçip yuksek miktarda komisyon karşılığı bu olaya alet olmaktan kaçınmıyorlar. Ürün Menajeri olarak bilinen menajer Talip Demir bu işin kilit isimlerinden biri konumunda hangi firma ürün tanıtımı yapacaksa Talip Demir'in kapısını aşındırıyor. Ünlü isimlere yakınlığı ile bilinen Demir ise; bu çayların ne kadar etkili olduğuna ünlüleri yüksek rakamlara ikna ediyor ve bu sayede hem manajer hem ünlüler hem de patron cebini dolduruyor.

"MANGOSTAN ÇAYINI İÇEN HASTANEYE KOŞTU"

Ünlülerin paylaştığı MANGOSTAN ÇAYINA inanıp ürün alan kişiler ürünü kullandıklarında bırakın zayıflamayı akciğer, karaciğer, vücutta lekeler, öksürük, kusma gibi bir çok şikayetten hastanelerin yolunu tutuyor. Google arama motoruna MANGOSTAN ÇAYI ŞİKAYET yazdığınız zaman olayın ne kadar ciddi ve vahim olduğunu görebilirsiniz.

"BAKANLIĞIN DURUMA EL KOYMASI AN MESELESİ"

Şikayet siteleri hariç, Sağlık Bakanlığı , Tarım Bakanlığı ve CİMER olmak üzere bir çok şikayet başvurusunda bulunan kişilerin şikayetlerine bakanlıkların ve CİMER'in el koyması an meselesi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER