Cem Seymen’den ‘Çay çarşısı’ eleştirisi

MedyaRadar'ın haberine göre proje yapılmaya başlandıktan sonra toplumun birçok kesiminden de eleştiriler gelmeye başladı. Gazeteci Cem Seymen de Rize’de inşa edilen çay bardağı şeklindeki yapıyı sert bir dille eleştirenlerden biri oldu. Seymen, “Kendinizi nasıl bu kadar .

Cem Seymen’den ‘Çay çarşısı’ eleştirisi

MedyaRadar'ın haberine göre proje yapılmaya başlandıktan sonra toplumun birçok kesiminden de eleştiriler gelmeye başladı. Gazeteci Cem Seymen de Rize’de inşa edilen çay bardağı şeklindeki yapıyı sert bir dille eleştirenlerden biri oldu. Seymen, “Kendinizi nasıl bu kadar rezil edebiliyorsunuz” diye yazdı.

CNN Türk ekranlarında ‘Çalışan Türkiye’ programının da yapımcısı olan Cem Seymen Rize’de, ‘Çay Çarşısı’ projesi kapsamında 30 metre yüksekliğinde inşa edilen ve sona gelinen ince belli çay bardağı şeklindeki 7 katlı binayla ilgili hükümete sert sözlerle yüklendi.

“KALDIRIN ŞU UCUBEYİ”

Kendi Twitter hesabı üzerinden Rize’deki ‘Çay Çarşısı’ binasını eleştiren Cem Seymen hükümete “Kendinizi nasıl bu kadar rezil edebiliyorsunuz? Bu ülkenin kadim kültürü, görkemli tarihi, estetik belleği, yüzyıllardır farklı medeniyetlerle yoğrulmuş zarafet geleneği nasıl hızla dibe vurdu? Allah aşkına daha fazla gülünç olmadan kaldırın bu ucubeyi Rize. Rizeliyi utandırmayın” sözleriyle sitem etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER