Cem Yılmaz konu 'iş' olunca muhabirlere kucak açtı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Cem Yılmaz'ın dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri' isimli dizisinin oyuncuları, önceki gün okuma ve kostüm provası yaptı.

Cem Yılmaz konu 'iş' olunca muhabirlere kucak açtı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Cem Yılmaz'ın dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Erşan Kuneri' isimli dizisinin oyuncuları, önceki gün okuma ve kostüm provası yaptı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu ve Çağlar Çorumlu, Yılmaz'ın Levent'teki ofisinde bir araya geldi. 

Yaklaşık 5 saat süren prova sonrası Nilperi Şahinkaya, ofisten heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte ayrıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şahinkaya, "Erşan Kuneri'nin okuma provasını yaptık. Çok güzel geçti. Haziran ayı gibi çekimlere başlayacağız" dedi.

"TATİL BİRAZ ZOR GÖRÜNÜYOR"

Toplantıdan Merve Dizdar ile birlikte ayrılan Ezgi Mola, "Çok keyifli, çok heyecanlı... Herkesin çok eğleneceği bir iş olacağından şüphem yok" ifadelerini kullandı. Haziran ayında sete çıkacakları için tatil yapamayacağını söyleyen oyuncu, "Tatil biraz zor görünüyor" şeklinde konuştu.

CEM YILMAZ'I ŞAŞIRTAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

23 Nisan'da 48 yaşına giren Cem Yılmaz'a basın mensupları pasta ile sürpriz yaparak, doğum gününü kutladı. Habercilerin jesti karşısında şaşıran Yılmaz, dilek tutarak, mumları üfledi. 

Sürpriz sonrası gazetecilerle sohbet eden Yılmaz, "Bugün oyuncu arkadaşlarımla okuma provası yaptık" dedi. 

Muhabirlerin, "Dizinin kadrosu Şampiyonlar Ligi gibi" demesi üzerine Cem Yılmaz, "Normalde öyle seviyorum" ifadelerini kullandı.

Corona virüs salgını nedeniyle setlerde çok dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen ünlü komedyen, "Setler çok karışık. Herkes dikkatli çalışmaya çalışıyor ama neticede pandemiden dolayı herkes normalinden daha dikkatli davranmak zorunda. Onun için 15 Haziran'da başlayıp, Eylül ayına kadar çalışacağız. 2022 yılına hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER