Cemiyet hayatı ne yiyeceğini şaşırdı!..

Sosyetenin marjinal yemek zevki, herkesi şaşkına çevirdi… Daha önce salyangoz, karınca, timsah ve yılan yiyen Eda Taşpınar ile Pırıl Çetindoğan'ın ardından şimdi de Meryem Uzerli'nin eski aşkı Alp Özcan ilginç bir yemek denedi. Takvim Gazetesi'nden Ebru Avcı'nın h.

Cemiyet hayatı ne yiyeceğini şaşırdı!..

Sosyetenin marjinal yemek zevki, herkesi şaşkına çevirdi… Daha önce salyangoz, karınca, timsah ve yılan yiyen Eda Taşpınar ile Pırıl Çetindoğan'ın ardından şimdi de Meryem Uzerli'nin eski aşkı Alp Özcan ilginç bir yemek denedi.

Takvim Gazetesi'nden Ebru Avcı'nın haberine göre şu sıralar İtalyan aşkı Ginevre Rossin ile Güney Amerika ülkesi Peru'da tatil yapan ünlü iş adamı, geçtiğimiz gün ülkenin en ünlü restorantı Central Restoran'a gitti.

Özcan, marjinal yemekler konusunda dünyada ilk 10'da bulunan restoranda tropik meyvelerle sunulan pirana sipariş etti. İşadamı bu sıra dışı tabağın görüntüsünü de "Akşam yemeğim pirana" notuyla Instagram hesabına yükledi. Alp Özcan, damak lezzetimize uzak olan, görüntüsüyle korkutan ve "Waters of Nanay" adıyla mönüye konulan piranaya tam bin 185 lira ödedi.

*Pırıl Çetindoğan, Danimarka'da yediği bir tabak solucana 895 euro ödemişti.

*İkoncan Eda Taşpınar, "Çatır çutur karınca yedim" diyerek herkesi şaşırtmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER