Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy bilinmeyen gerçeği ilk defa açıkladı

Çiftin mutlulukları, kızları Talia'nın doğumuyla daha da perçinlendi. Ünlü çift, ilişkileri hakkında Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'a eğlenceli açıklamalar yaptı.Henüz yeni tanıştıkları dönemde eğlenceli olaylar yaşadığını anlatan Ateş, "Buğra, beni et yemediğim.

Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy bilinmeyen gerçeği ilk defa açıkladı

Çiftin mutlulukları, kızları Talia'nın doğumuyla daha da perçinlendi.

Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy bilinmeyen gerçeği ilk defa açıkladı


Ünlü çift, ilişkileri hakkında Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'a eğlenceli açıklamalar yaptı.

Henüz yeni tanıştıkları dönemde eğlenceli olaylar yaşadığını anlatan Ateş, "Buğra, beni et yemediğim halde çok meşhur olan bir köfteciye götürdü. Kalkıp Edirne'ye gitmiştik. Et yemiyorum deyince sevmiyorum diye algılamış. O yeri çok seviyormuş. Gidince de 'Sen salata ye o zaman' dedi. Sonra karşımda inanılmaz yemek yedi. Bir de o dönem et konusunda daha hassastım" diyerek unutamadıkları bir anıdan bahsetti.

Buğra Toplusoy ise yeni sevgili oldukları dönemde Bodrum Gümüşlük'te yaşadıkları ilginç olayı anlattı: "Teknede oturuyorduk. Ceyda dondurma almak istedi. 'Ben şu an gidemem sen istersen git' dedim. Teknenin küçük motoru vardı ama kıyıya yakın olduğu için onu takmak istemedim. Ceyda botla gitmeye başladı. Kürek çekiyordu ama rüzgar çıktı. Denizin ortasında kaldı."


Ceyda Ateş ve Buğra Toplusoy bilinmeyen gerçeği ilk defa açıkladı - Resim : 2



Bu sırada araya giren Ateş ise "Tam gitmeye çalışıyorum, kenara yaklaşıyorum rüzgarın etkisiyle geriye gidiyorum. Buğra o sırada yüzerek hemen gelemeyeceği için botu çekmeye çalışıyor. Bayağı çaresiz savruluyordum. Çocukluğum Gümüşlük'te geçtiği için oradaki insanlar beni tanıyor. Sağ olsun etraftaki esnaflar yardım etmişti. Dördüncü ayımızdı ve bu yaşadığımız olayı hiç unutamıyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER