Ceyda Düvenci: "Çok tebessüm etmek lüzum"

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile mutlu bir yaşam sürdüren Ceyda Düvenci, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımlarla uyarı çekiyor. Güzel oyuncu, takipçileriyle, annelik deneyimlerini ve jurnal yaşantısından kesitleri paylaşırken ara sıra de sev.

Ceyda Düvenci:

Kendisi gibi oyuncu Bülent Şakrak, çocukları Melisa ve Ali ile mutlu bir yaşam sürdüren Ceyda Düvenci, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımlarla uyarı çekiyor. Güzel oyuncu, takipçileriyle, annelik deneyimlerini ve jurnal yaşantısından kesitleri paylaşırken ara sıra de sevenlerine içini döküyor.

Paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyen oyuncu, bu kez gülümsemenin önemine değindi.

Düvenci, köpeği ile çekildiği bir kareyi yayınlayarak, “Çok tebessüm etmek gerek, olan bitenlere rağmen. Gülmek için sebep bulabiliriz hayatın içinde. Her nefessiz kaldığımız anda bile sebep var” dedi.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Üç ayı geçti... Bezginlik, evhamlı, gelecekten ara ara tez canlı, halsiz, sabırsız olduğum dek tembel, umutlu, mutlu, şükür batmış, işine düşkün, aşık, sağlıklı, devingen ve iyi hissediyorum. Tümü bir arada olur, oluyormuş. İnsan elde etmek bu kendimce... Fazla hoş bir hafta olsun. Gülümsemeye hep gaye ettiğiniz, şükürlerinize sarıldığınız..”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER